FOTO  Uspješno završeno prvo Goranačko kulturno ljeto

Goranačko kulturno ljeto
Foto: Facebook - Goranci online

Posjetitelji su mogli pogledati i glasati za fotografije koje su bile izložene, a koje su odabrane sa foto natječaja „Prirodne ljepote zavičaja. Također se mogla pogledati izložba umjetnika amatera, na čelu sa jednim od najpoznatijih umjetnika Hercegovine, Dinkom Rajičem.

Događaj su s oduševljenjem popratili mještani Goranaca, ljudi koji imaju korjene u ovom mjestu i oni koji su htjeli svojim dolaskom uveličati ovaj događaj. Na događaju su viđena poznata lica iz svijeta politike, gospodarstva, medija, sporta, ...
Program je bio kultuno - zabavnog karaktera, a trajao je satak ipol. Događaj je otvorio Goranački župnik fra Ferdo Boban koji je rekao par riječi o župi i izrazio želju da se ovaj događaj nastavi i dalje.

Fotografije sa natječaja „Prirodne ljepote zavičaja" mogu se pogledati u Konobi Goranci, a na blagdan Velike Gospe kada se slavi patron župe Goranci - 15. kolovoza, održat će se drugi krug glasovanja publike. Također, posjetitelji će moći pogledati i radove umjetnika amatera.

Organizatori i voditelji Facebook stranice Goranci onlne, Dijana Krešić i Tomo Sopta u svojim pozdravnim riječima zahvalili su se svim posjetiteljima, izlagačima i sponzorima, te najavili su da će Goranačko kulturno ljeto postati tradicija i da će iduće godine biti još sadržajnije i da će trajati više dana.

Tko sinoć nije bio u Gorancima, može večeras u 21 sat na HTV Oscar C i putem portala www.htvoscarc.com pogledati snimku sa sinošnjeg događaja.