FOTO  Uspješno završena akcija čišćenja sela Drinovci

Akcija čišćenja Drinovci
Facebook/Zajednica Misericordia Drinovci

Održana je akcija čišćenja cijelog sela Drinovci u općini Grude, a organizatori su udruga Misericordia i mjesna zajednica Drinovci.

Kako su naveli na Facebook stranici "Zajednica Misericordia Drinovci" akciji su se odazvali dječji župni zbor, ostali župni zborovi, ministranti, Framaši, krizmanici, molitvena zajednica Mihael, pogrebna udruga, lovačka udruga, te ostali ljudi dobre volje iz svih zaseoka Drinovaca.

Zamolili su mještane za suradnju te u slučaju da vide nekoga kako baca smeće iz auta da istog uslikaju te pošalju na njihovu stranicu.

"Osmog dana mjeseca veljače, bio je namijenjen za uređivanje i čišćenje našeg sela Drinovci. Uz mnoštvo mladeži i odraslih iz svih krajeva sela, sunce je upotpunilo radnu akciju. Očistili smo sve krajeve i zaselke sela, pa ubuduće molimo sve da više paze i opominju druge u održavanju čistoće naših Drinovaca. Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali na bilo koji način. Mir i dobro Vam", rekao je za hercegovina.info Jure Pandžić ispred zajednice Misericordia Drinovci.