FOTO  Turistička zajednica HNŽ izradila nove GIGAPIXEL panorame Počitelja, Jablanice i Konjica

panorama

Nakon Mostara, Neuma, Međugorja, Blagaja uslijedilo je i predstavljanje Počitelja, Jablanice i Konjica.

Priča o turizmu u Bosni i Hercegovini još uvijek nije prepoznata u svom punom obimu. Broj gostiju svakim danom sve više raste a pojedinačni dolasci se baziraju na reklami koja se prenosi od uha do uha. Stručnjaci bi sigurno rekli kako je to ujedno i najbolji vid reklame, ali da Bosna i Hercegovina i njeni turistički djelatnici ali i eksperti mogu ponuditi mnogo više dokazuju inovativne internet prezentacije - GIGAPIXEL panorame sa virtualnim obilascima i šetnjama kroz turističke atrakcije i destinacije.

„Radi se o nastavku promoviranja turističke ponude HNŽ na internetu. Turistička zajednica HNKŽ prepoznala je efikasnost i stvarnu snagu korištenja najmodernijih tehnika koje se koriste pri izradi turističkih prezentacija na internetu. Nakon gigapixel panorama Mostara, Neuma, Međugorja i Blagaja logično je bilo da nastavimo sa ostalim turističkim atrakcijama. Tim mladih ljudi koji čine Innovativo na čelu sa voditeljem Mariom Gerussijem se nada da će konkretnim akcijama poboljšati web prezentaciju HNKŽ kao i turističkih vrijednosti koje su do sada bile skrivene od šire internetske publike koja je ciljana skupina kojoj se obraća turistička zajednica Hercegovačko Neretvanske Županije" istakao je direktor turističke zajednice HNŽ - Andrija Krešić.

Ove godine Turistička zajednica HNK/Ž predstavlja GIGAPIXEL panorame Počitelja, Jablanice i Konjica.

"Prve GIGAPIXEL panorame privukle su veliku pažnju internet publike. Javno prezenitranje prirodnih ljepota i povijesnih znamenitosti samo je korak naprijed ka dodatnoj promociji turističkih destinacija i povećanom broju turista HNŽ" - izjavio je Semir Temim, zamjenik direktora turističke zajednice HNŽ.

>>Panorama Jablanica

>>Panorama Konjica

>>Panorama Počitelja