Udruga hrvatskih branitelja pukovnik Andrija Bartulić Toni iz Kongore uručila 6000 KM Centru Nova nada

Udruga hrvatskih branitelja pukovnik Andrija Bartulić Toni iz Kongore uručila 6000 KM Centru Nova nada

U organizaciji Udruge hrvatskih branitelja pukovnik Andrija Bartulić-Toni Udruge HVIDRA-e Split i 11. kolovoza u Kongori održan je 14. Memorijalni  malonogometni turnira “Andrija Bartulić-Toni”, Dan okupljanja branitelja župe Kongora i manifestacija Kongora u srcu.

Prihod od prodaje pića bio je namijenjen Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama u razvoju „Nova nada“ u Kovačima. Tim povodom, danas je u općini Tomislavgrad održan sastanak na kojemu su, uz općinskoga načelnika Ivana Vukadina i ravnateljicu Centra Nova nada Anđelku Buljan, te ministra znanosti prosvjete, kulture i športa HBŽ Petra Galića, nazočili i predstavnici Udruge hrvatskih branitelja pukovnik Andrija Bartulić-Toni iz Kongore koji su Centru Nova nada uručili prikupljenih 6000 KM.

Sredstva je u ime ove udruge uručio Tomislav Majić koji je kazao kako je odmah na početku organizacije ove manifestacije jednoglasno odlučeno da će se sva prikupljena sredstva dodijeliti Centru Nova nada i to danas i čine.

U svoje osobno ime, u ime učenika i roditelja te svih zaposlenika Centra Nova nada predstavnicima Udruge hrvatskih branitelja pukovnik Andrija Bartulić-Toni iz Kongore na donaciji je zahvalila ravnateljica Anđelka Buljan, priopćeno je iz tomislavgradske općine.

tomislavcity.com