Tučnjava vijećnika u Tomislavgradu

Klub vijećnika HSP-a BiH drži da je sve ovo izrežirano, osmišljeno na vrlo bezobrazan način s ciljem postizanja jeftinih političkih poena što, prema njima, pokazuje nemoć i smušenost u redovima vladajućih pri Općinskom vijeću, a svakako i strah od oporbenog HSP-a BiH , navodi se u njihovom priopćenju povodom današnjeg događaja.

"Kao oporba HSP BiH Tomislavgrad čini sve da ugradi pozitivno ozračje u radu Općinskog vijeća sa konstruktivnim prijedlozima, idejama i inicijativama te činimo sve da naš grad i općina budu ljepše i ugodnije mjesto za življenje“, ističu iz HSP-a BiH Tomislavgrad.

Iz kluba vijećnika tomislavgradskog HSP-a BiH tvrde da u svom radu pri Općinskom vijeću stalno ukazuju na propuste općinske vlasti te da nude dobra rješenja koja se svaki put dočekuju na "oštricu“.

"Postavlja se pitanje ima li smisla u ovakvom Općinskom vijeću nuditi bilo kakva rješenja i sugestije jer prema njima kompletan rad ovog saziva vijeća se sveo na 13 ruku“, naglasili su iz Kluba vijećnika HSP-a BiH Tomislavgrad.

Unatoč svemu HSP BiH Tomislavgrad će i dalje ustrajati u svojim naporima da pokaže i dokaže da su istinski predstavnici svojih građana i pri tom ne dopuštaju da im se sudbina kroji u Mostaru, Sarajevu ili Zagrebu.

Fena