Sve lijepo u Tomislavgradu nekomu smeta-razbijeni prozori na zgradi Općine?!

Dugo se tolerira taj vandalizam...

Nadzorne kamere snimile mušku osobu u trapericama i s čekićem u ruci!

Noćas, dva sata iza pola noći, nepoznati je vandal (očito je po istoj snazi udaraca da se radi o jednom?) porazbijao deset prozora na zgradi Općine Tomislavgrad, odnosno sve prozore u prizemlju na desnom krilu zgrade. Laički je zaključiti da je to urađeno čekićem, ali nakon očevida, policija će to točno utvrditi.

Zgrada Općine u Tomislavgradu obnovljena je prije dvije godine i zaista je prava ljepotica! To nekomu ili nekima očiti smeta: svježe je razbijanje prozora, a prije dva mjeseca ponovno je razbijen turistički info-pano pred zgradom, dok su prije godinu dana na pročelju zgrade osvanuli uvredljivi plakati, koji stoje još i danas?

Trebalo bi, konačno, stati na kraj razbijačima, vandalima i svima onima kojima smeta sve što je lijepo i vrijedno u Tomislavgradu: od ljudi do zgrada, javnih površina, institucija…

Dugo se tolerira taj vandalizam, a osim policije, od koje se očekuje veća učinkovitost, tužiteljstva i sudova koji bi trebali procesuirati izgrednike, i građani bi trebali surađivati sa spomenutim službama, a sve u zaštiti i privatnog i zajedničkog-javnog dobra u općini!!!

Napravili smo prve snimke razbijenih prozora na zgradi Općine, a službeno policijsko izvješće očekujemo.

Pregledom snimki sa nadzornih kamera otkriveno je da se radi o jednom počinitelju, muškoj osobi odjevenoj u traperice i crnu duksericu sa bijelim prugama na rukavima.Muškarac je slabe konstitucije i srednje visine.Ovo gnusno djelo je počinjeno čekićem i molimo sve koji su vidjeli nešto ili imaju informacije da se jave policiji na broj 112 ili u općinu Tomislavgrad na broj:356-400.

www.tomislavcity.com