Sretni roditelji iz Tomislavgrada dobili trojke

Sretni roditelji iz Tomislavgrada dobili trojke
Bebe su u inkubatoru, rođene su prijevremeno, na početku 33. tjedna trudnoće i nedonoščad su, jer im je težina: jednom 2200 grama, drugom 1850 grama i trećem 1450 grama, doznaje Tomislavnews od njihovog sretnog oca Marija Sučića.
"Bebe su dobro, Danijela je dobro, sve je prošlo dobro, presretni smo i Danijela i ja, a očekivali smo trojke, pa to nije bilo iznenađenje, samo smo molili Boga da bude sve u redu. Trudnoću je vodila doktorica Ivanka Živković u Domu zdravlja Tomislavgrada, a u Mostaru doktorica Nikolina, kojima smo zahvalni. Sinovima smo dali imena: Petar, David i Noa, biblijska imena, jer ja sam za onu narodnu mudrost, a koja ima podlogu i u Svetom pismu : Pomozi sam sebi pa će ti i Bog pomoći ", kazao je za Tomislavnews.com presretni otac Mario.
Danijela je učiteljica u Osnovnoj školi Ivana Mažuranića u Tomislavgradu, a rodom je iz Donjeg Malog Ograđenika u Hercegovini, a Mario je zaposlen u Violeti u Tomislavgradu. Ovo su im prva djeca.
Koliko nam je poznato ovo su treće trojke u duvanjskom kraju u pola stoljeća, a možda ima i više, samo mi za njih ne znamo?
Čestitke Sučićima stižu sa svih strana, od obitelji, rodbine, prijatelja, radnih kolega...
Naše iskrene čestitke sretnim roditeljima Danijeli i Mariju, a bebama dobro zdravlje i sretno djetinjstvo!

Piše Tomislavnews