Širokobriježanin doživio prometnu u Tomislavgradu, policija mu odmah u bolnici uručila kaznu

Policijski auto
Kako se doznaje, nesreća se dogodila uslijed gubitka kontrole nad vozilom. Kolnik je bio sklizak (blato) što je izazvalo slijetanje s kolničke trake i prevrtanje automobila u jarku pored magistralne ceste između Šujice i Tomislavgrada.

Kako je za Dnevnik.ba potvrdio član obitelji unesrećenog, policija je bila izuzetno nemarna. Naime, Hitna medicinska pomoć (HMP) zatekala je unesrećenog u automobilu na krovu, te je prevezen u Dom zdravlja Tomislavgrad.

Niti 30 minuta nakon nesreće, pripadnici PU Tomislavgrad posjetili su unesrećenog u Domu zdravlja, te mu uručili prekršajni nalog za izazivanje prometne nesreće zbog neprilagođene brzine, bez da su unesrećenog ispitali o okolnostima nesreće te na temelju pretpostavki. Kako doznajemo, očevid nije bio završen u trenutku uručivanja prekršajnog naloga.

Unesrećenog je do Doma zdravlja u Širokom Brijegu dovezao nećak koji nam je i potvrdio ove informacije.

Nakon pregleda u Domu zdravlja Široki Brijeg, isti je upućen u SKB Mostar gdje je pregledan u Centru urgentne medicine (CUM), odakle je zbog traume i višestrukih nagnječenja otpremljen na Kliniku za neurokirurgiju, gdje je zadržan do daljnjeg.

Policijski službenici, prema riječima člana obitelji, tvrde da je unesrećeni dao službenu izjavu, iako supruga unesrećenog, koja je bila suvozač, tvrdi da nije dao izjavu niti je bio svjestan događaja.