Predstavljena Moja duša – prva tomislavgradska slikovnica

Tomislavgrad, slikovnica
- Ovaj tjedan se obilježava Međunarodni dan dječjih prava. Mi smo upravo ovaj dan odabrali za promociju slikovnice "Moja duša", a sve u sklopu Mjeseca knjige - u uvodi su kazali voditelji ove svečanosti Ružica Parlain i Jozo Zrno.

Ravnateljica Kulturno informativnoga centra u Tomislavgradu Danijela Papić ovom prilikom je izrazila svoje zadovoljstvo kako ambijentom u kojemu je promocija održana tako i prigodom zbog koje su se Tomislavgrađani večeras okupili u tako velikom broju.

Pozdravne riječi i svoju zahvalnost okupljenima, svima koji su u ovom projektu sudjelovali, kao i onima koji su svojim nastupom uveličali ovaj svečani događaj, uputili su ravnateljica Osnovne škole Ivana Mažuranića Milica Skočibušić, koja je ujedno napisala prekrasnu recenziju za ovu slikovnicu, urednik slikovnice Enis Redžepagić Hek te autor odličnih pjesama koje se nalaze u ovoj prekrasnoj slikovnici, Sead Redžepagić.

Svojim nastupima publiku su večeras oduševile najmlađe skupine tomislavgradskih mažoretkinja te maleni članovi Škole mjuzikla i glume koji djeluju pri tomislavgradskome KIC-u. Pjesme su recitirali učenici Osnovne škole Ivana Mažuranića.

Podsjećamo, upravo su učenici nižih razreda spomenute škole ilustrirali ovu slikovnicu koju svakako vrijedi imati. Čestitamo!

Ivana Ćurić/Tomislavcity