Pobjednica Prvog glasa Duvna 2012. Martina Perić:Pobjedu nisam očekivala, osjećam se odlično, super

Tomislavgrad
Jutros, kada je priredba Prvi glas Duvna 2012. godine iza nas, možemo mirne duše i čiste savjesti reći kako je ovo bio lijep i zabavan događaj za Tomislavgrad, unatoč nekim negativnim komentarima, ali-nije se nitko rodio, da je svakom ugodio, odnosno, nema čovjeka, događaja, stvari, pojave, a da je dobra ili loša svakom čovjeku! Zato su stari mudri Duvnjaci, ma ne, nego Latini, imali izreku: "O ukusima ne treba raspravljati", ali na TC se može (kulturno) iznijeti svoje mišljenje.

Do sada ste vi, dragi posjetitelji, iznijeli oko 200 mišljenja-komentara o Prvom glasu i, dakako, mnogo ih je pobrisano, a jutros rano svoje dojmove o Prvom glasu iznijela je i pobjednica prve večeri Prvoga glasa, dakle, nju je odabrao kao najbolju stručni žiri. Ona je bila najbolja i dobila nagradu i za scenski nastup: ona se zove MARTINA PERIĆ, učenica je trećeg razreda Gimnazija Marka Marulića iz Tomislavgrada.

Dakle, evo kratkih pitanja TC i Martininih odgovora:

Prije svega, čestitke Martina!Krasno si pjevala i imala odličan scenski nastup, što je žiri i nagradio! Reci, je li ti neko pomogao u odabiru pjesme?

-U odabiru pjesme sam više-manje odlučila sama, a naravno tu su bile seke i prijatelji koji su me još više podržali odabrati upravo tu pjesmu i pokazalo se da smo odabrali pravu!

Jesi li očekivala pobjedu i što ti ona znači?

Pobjedu ni u ludilu nisam očekivala, na natjecanje za Prvi glas sam se prijavila, prije svega, radi dobre zabave, odličnog druženja i upoznavanja novih ljudi!

Pobjeda za mene znači doista puno, puna sam dojmova, presretna sam zbog silnih pozitivnih komentara koje sam dobila, zasigurno jedno predivno iskustvo! :)

Tko je bio tvoj favorit za Prvi glas?

Ovo je doista teško pitanje tko je bio moj favorit, jer su svi definitivno bili odlični, predstavili su se u najboljem svjetlu, pokazali svoje pjevačko umijeće, tako da mi je stvarno teško odabrati samo jednoga među svim tim silnim amaterskim pjevačima! Ma svi su za 10! :) Još jednom ponavljam: odlično sam se zabavila, nadam se i ostali natjecatelji i brojna publika, uživala sam jer je ozračje bilo super, super!


tomislavcity.com