Duvnjak Robert Baković otkrio zašto se prijavio u ‘Život na vagi’

život na vagi, Tomislavgrad

Robert Baković ima 42 godine i dolazi iz Velike Gorice, obrtnik je po zanimanju i otac četvero djece. . Inače, Robert, nadimkom Roko, rođen je u Tomislavgradu 1976. nakon čega je kao dijete s roditeljima preselio u Hamburg. Hrvatskoj vojsci pristupio je 1996. godine i ostao živjeti u Velikoj Gorici. Njegovi roditelji su Drago Baković iz Mokronoga i majka Ruža (Križanac) rodom iz Sarajlija. Danas svi žive u Velikoj Gorici.

Kako javlja RTL, Robert se u ‘Život na vagi’ prijavio jer ga je supruga godinama poticala da smršavi, a otkako je dobio četvrto dijete shvatio je da je došlo vrijeme za promjene.

”Promjene će utjecati, ne samo na moj, već i na život moje djece”, rekao je bivši sportaš koji se 15 godina aktivno bavio nogometom.

”Osim što sam imao dobru figuru, bolje sam se osjećao i imao sam puno više energije te bio sretniji i zadovoljniji”, otkrio je Robert, koji bi se, priznaje, želio ponovno baviti sportom, trčati i igrati sa svojom djecom. U nekoliko navrata pokušao je smršavjeti sam, a trenirao je i boks i tada je skinuo oko 40 kilograma, no oni su se vratili.

Želi bolje za sebe i svoju obitelj

Robertu su brojke na vagi počele rasti za vrijeme odsluživanja vojnog roka, a danas mašta kako će jednog dana ponovno odjenuti traperice i sam obuti čarape. Priznaje da ga je u prošlosti u gubljenju kilograma najviše sputavalo to što nije imao volje krenuti trenirati, a kako se debljao, kaže, mislio je da su sve manje šanse da će uspjeti smršavjeti.

”Odlučio sam promijeniti svoj život jer sada, kada sam otac četvero male djece, shvatio sam da se zbog njih moram trgnuti pošto-poto”, zaključuje Robert, koji bi volio svojoj supruzi i djeci pružiti mnogo toga što do sada nije mogao zbog svoje prekomjerne težine.

RTL/Tomislavcity