NAČELNIK BOŠKOVIĆ GLASOVAO: Građani Stoca zreli za demokratski dan i demokratske izbore

Stjepan Bošković, Stolac, izbori, Stolac, izbori
Kazao je kako se nada da su nakon četiri i pol mjeseca građani Stoca konačno dočekali Izbore i da će oni i iskoristiti svoje demokratsko pravo i izabrati vlast koja će ih predstavljati naredne četiri godine.

Također, Bošković je kazao kako ne očekuje nikakve probleme tijekom izbora jer su, kako tvrdi, sve mjere poduzete od strane svih onih koji su u organizaciji ponovljenih izbora u Stocu. Kazao je i kako misli da su građani Stoca zreli za ovaj demokratski dan i demokratske izbore.

Nakon izbora, nastavio je Bošković, treba sjesti i, pošto ima mnogo otvorenih pitanja koja tište sve građane Općine Stolac, zajednički rješavati ta pitanja za boljitak svih koji žive u Stocu.

Komentirajući navode Inicijative za Stolac iz koje su kazali kako će bojkotirati izbore Bošković je kazao: "Ja mislim da oni u konačnici neće bojkotirati izbore. Postoje nekakve informacije koje su do nas došle da u ovim jutarnjim satima Bošnjaci ne izlaze, međutim, ja mislim kako dan bude išao ka svome kraju, do sedam sati, da će velika većina Bošnjaka izaći." /HMS/