Zoran Slišković predložen za člana Školskog odbora širokobriješke Gimnazije

Zoran Slišković predložen za člana Školskog odbora širokobriješke Gimnazije
Vlada je Rješenje o prijedlogu za njegovo imenovanje donijela na šestoj sjednici Vlade Županije Zapadnohercegovačke, koja je u četvrtak održana u Širokom Brijegu pod predsjedavanjem predsjednika Vlade ŽZH Zdenka Ćosića.

Vlada ŽZH je na sjednici donijela Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje za 2019. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju Financijskog plana Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje za 2019. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na Plan korištenja financijskih sredstava ostvarenih na temelju naknade za zaštitu od požara i vatrogastvo za 2019. godinu te Odluku o odobravanju prodaje službenih motornih vozila Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke putem javnog nadmetanja.

Također, Vlada je prihvatila Izvješće o korištenju financijskih sredstava ostvarenih na temelju naknade za zaštitu od požara i vatrogastvo za 2018. godinu, koje je izložio ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke Drago Martinović.

Isto tako, Vlada je donijela Rješenje o prijedlogu za imenovanje člana Školskog odbora Srednje škole Antuna Branka Šimića Grude, kojim se u ime Vlade Županije Zapadnohercegovačke za imenovanje člana u Školski odbor navedene Srednje škole predlaže Željka Penava.

(www.jabuka.tv)