Vozač iz Županijskog tužiteljstva ŽZH oborio pješaka i napustio mjesto nesreće

Vozač iz Županijskog tužiteljstva ŽZH oborio pješaka i napustio mjesto nesreće
Kako je potvrđeno iz MUP-a ŽZH, 62-godišnji vozač sa šireg područja Općine Ljubuški vozilom marke Škoda Fabia oborio je 11-godišnjeg pješaka u Kvaternikovoj ulici, u neposrednoj blizini Druge osnovne škole u Širokom Brijegu.

Dječak je nakon nesreće odvezen u Dom zdravlja Široki Brijeg, dok se vozač udaljio s mjesta događaja, zbog čega je kontaktirana i policija.

PU Široki Brijeg prijavu je zaprimila u ponedjeljak 19. studenoga u 10:54 sati, a policijski službenici izlaskom na mjesto događaja utvrdili su da je u prometnoj nezgodi sudjelovao pješak - dječak rođen 2007. godine i nepoznato motorno vozilo s registarskim oznakama koje su svjedoci tek djelomično zapamtili.

Operativnim radom policijski službenici došli su do saznanja da je u prometnoj nezgodi sudjelovalo spomenuto vozilo u vlasništvu Županijskog tužiteljstva te da je njime upravljao spomenuti 62-godišnji vozač.

Portal Sirokibrijeg.info objavio je da se radi o službenom vozaču županijske tužiteljice Vesne Ćavar.

Odmah potom R. M. je pozvan u službene prostorije PU Široki Brijeg gdje je saslušan te je isti alkotestiran alkometrom marke "Drager", pri čemu je očitana koncentracija od 0,00 g/kg alkohola u dahu.

Vozilo kojim je upravljao R. M. je fotografirano te nisu evidentirana oštećenja na istome.

Policijski službenici poduzimaju druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti nastanka prometne nezgode, navedeno je iz MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)