FOTO  Uspješno realizirana akcija Vijeća mladih Široki Brijeg - Let's do it!

Ovoje ujedno bio i prvi projekt nedavno osnovanog Vijeća mladih.
Akcija je počela u ponedjeljak, 20. svibnja u 16 sati okupljanjem volontera u Ulici Stjepana Radića 37b, parking Županije Zapadnohercegovačke).

U čišćenju Širokog Brijega su sudjelovali članovi četiriju udruga koje su osnovale Vijeće mladih Široki Brijeg te ostale građanke i građani Širokog Brijega, a dolaskom na akciju svoju podršku dali su načelnik Općine Široki Brijeg, Miro Kraljević, te njegov pomoćnik, Borislav Zovko.

Čistilo se na području od gradskog bazena do akvadukta u Borku, a neki volonteri su bili i odvažniji pa su ušli u korito rijeke Lištice te očistili ga od raznog smeća.
Akciji su svoj doprinos dali i učenici svih osnovnih i srednjih škola s područja naše Općine koji su izdvojili svoja dva školska sata te očistili dvorišta svojih škola.

Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su se odazvali akciji te sudjelovali u prvom projektu Vijeća mladih Široki Brijeg. Posebna zahvala ide i JKP Čistoća d.o.o. Široki Brijeg i Općini Široki Brijeg koji su osigurali dovoljan broj rukavica i vreća za smeće svim sudionicima.

Za sve upite i dodatne informacije obratite nam se na našoj facebook stranici: facebook.com/VijeceMladihSirokiBrijeg