U crkvi svetog Josipa Radnika na Bilima služena prva misa

bile misa
bile misa
U nazočnosti lokalnih vjernika iz Bogodola i Goranaca, svečano misno slavlje predvodio je gvardijan Franjevačkog samostana Široki Brijeg fra Tomislav Puljić uz koncelebraciju fra Miljenka Stojića i fra Marka Juriča iz mostarskog samostana, koji je zamjenjivao spriječenoga goranačkog župnika fra Ivana Ivandu.

''Prije desetak godina ovuda sam šetao po nedirnutoj prirodi niti ne sanjajući da bi jednog dana ovdje mogao biti pokrenut ovako zahtjevan i potreban projekt 'Groblja mira', koji evo, na zadovoljstvo svih nas, polako ali sigurno napreduje. Neka svemogući Bog bude pomoć i potpora svima koji sudjeluju u njegovoj realizaciji'', kazao je fra Tomislav Puljić.

Svake godine na blagdan svetog Josipa Radnika bit će slavljena misa, uvijek u isto vrijeme - 12.00 sati, s izuzetkom poklapanja ove svetkovine s nedjeljom.

Podsjećamo, crkvu svetog Josipa Radnika prošle godine blagoslovio je biskup mostarsko-duvanjski i trebinjsko-mrkanjski msgr. Ratko Perić na Europski dan sjećanja na žrtve totalitarnih režima.