Teško pretučen širokobriježanin otac petero djece nakon svađe oko prolaza na cesti

Nemili slučaj se dogodio u blizini benzinske crpke u mjestu Oklaji, a prema kazivanju ovog Širokobriježanina, na njega su suzavcem, metalnom palicom i drvenim motkama nasrnula četvorica sumještanina, među kojima je bio i jedan susjed. Policija se još nije oglasila o ovom slučaju.

"Te ljude ne znam, niti sam s njima ranije bio u sukobu. Samo sam pri povratka kući s majstorskog posla u Domu zdravlja tražio da se skloni teranac koji je bio parkiran na mojoj kolničkom traku. U svome vozilu sam zajedno s radnim kolegom čekao prolaz do svoje stotinjak metara udaljene kuće, a nakon toga je jedan izišao iz objekta i po njegovim gestikulacijama sam vidio da mu "nešto nije pravo", a ja sam ga potom i pitao u čemu je problem. Ubrzo je izvukao tanju metalnu palicu i počeo me udarati. Branio sam se rukama, da bi ta palica ubrzo pukla. On se povlačio i dozvao još trojicu, od kojih me je jedan odmah posuo suzavcem po očima. Nakon toga sam se sagnuo i uhvatio za lice, tražeći mjesto da sjednem. Počeli su me udarati drvenim motkama... Sve ovo govorim da se nikome više ne dogodi...", kaže Naletilić, pokazujući masnice po leđima.


Kako kaže, jedan od četvorice je izvukao pištolj i pucao u zrak, a za to je vrijeme njegov radni kolega, kojem je prethodno rekao da odveze vozilo do kuće, pozvao suprugu i ostalu rodbinu. Nastavljena je međusobna svađa, uz mnoštvo pogrdnih riječi i prijetnji. Pozvana je i policija, koja je naknadno privodila i saslušavala trojicu od četvorice prozvanih, a koji su do njihova dolaska otišli s mjesta tučnjave. Zanimljivo je da na tome mjesta nisu pronađene palice i oružje, kao ni ispaljena čahura. Ni svjedoci nisu bili raspoloženi za razgovor, pravdajući se da nisu puno toga vidjeli ni čuli. Pokrenuta istraga bi trebala pokazati o čemu se doista radilo.

pogled.ba