Lijanovićevi radnici: Želimo da gradske i županijske vlasti čuju naš glas

Lijanovići, Lijanovići, pljačka, Lijanovići, Dragan Čović, optužnica, Lijanovići, uhićenje, prijave, Sipa, Lijanovići, pljačka, uhićenje, prosvjed, Lijanovići, Široki Brijeg, Lijanovići, prosvjedi, Široki Brijeg, Lijanovići, prosvjed, Lijanovići, prosvjed, prosvjedi, Široki Brijeg, Lijanovići, prosvjed, radnici, Lijanovići, Široki Brijeg, prosvjedi, Lijanovići, prosvjedi, Božić, Lijanovići, proračun, isplata, lijanovic, Lijanovići, uništeni dokumenti
Prosvjeduju u smjenama, a posljednja četiri dana su štrajkali i tijekom noći. Kako su jutros rekli za ABCportal, ne namjeravaju odustati od svojih zarađenih plaća, pa ni na Božić i božićne blagdane.

- Zajedno ćemo ustrajati dok nam ne isplate naše plaće. Prosvjedujemo u smjenama, a ovdje ćemo biti i na Božić i tijekom božićnih blagdana. Podignuli smo šatore, nećemo odustati, rekao je bivši radnik Ivan Grbešić za ABCportal.

Po riječima obespravljenih radnika Lijanović im duguje preko pola milijuna maraka samo na plaćama.
- Od ponedjeljka ćemo sa svojim zahtjevima izaći i pred gradske i županijske vlasti. Želimo da i oni čuju naš glas, glas obespravljenih svojih sugrađana, rekli su nam.

Nekolicina Širokobriježana je već prepoznala njihovu patnju. Tijekom posljednjih dana dolazili su podržati prosvjednike i donijeti im malo okrjepe. Kako saznajemo i mesna industrija Karliko im je donirala dva paketa hrane.

ABCportal.info