Jerka Lijanovića pištoljem udario u glavu zbog duga za lijepljenje plakata

NS radom za boljitak, Politika, Jerko Ivanković Lijanović, Politika, lijanovic, Vjekoslav Bevanda, Jerko Ivanković Lijanović, otkaz, savjetnici, ministri, Lijanovići, sud, optužnica, Jerko Ivanković Lijanović, tužba, jerko lijanović, napad, Široki Brijeg, Jerko Ivanković Lijanović, poticaji, jerko lijanović, Stipe Ivanković Lijanović, Jerko Ivanković Lijanović, Jerko Ivanković Lijanović, Dragan Čović, dr. Dragan Čović, Konzum
Zahvaljujem MUP-u ZHŽ-a i FMUP-a na brzoj intervenciji, rekao je jučer Lijanović. Muškarac (43) udario je Lijanovića pištoljem u glavu, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru, piše večernji list.

Nedugo zatim je i priveden.

- Odmah nakon što smo zaprimili prijavu, izvijestili smo dežurnog županijskog tužitelja, a policijski službenici poduzeli su potrebne mjere i radnje radi identificiranja i privođenja napadača - stoji u priopćenju policije.

Liječnička pomoć Lijanoviću je pružena u Domu zdravlja u Širokom Brijegu nakon čega je u policiji dao iskaz. Kao motiv napada navode se dugovi za posao koji je napadač obavio za njih. Riječ je dugu za lijepljenje stranačkih plakata. Navodno je danima uzaludno pokušavao kontaktirati s Lijanovićima i tražiti da mu isplate novac.