Igrači i vodstvo HKK Široki WWina posjetili dom Marija naša nada u Širokom Brijegu

...domu „Marija naša nada" koji se brine o djeci sa poteškoćama u razvoju.

Široki Brijeg je još jednom pokazao svoje dobro srce jer je dvorana na Pecari bila ispunjena, a time je skupljeno još više sredstava za ovu djecu kojima je pomoć uistinu potrebna.

Danas su dom posjetili sportski direktor kluba Predrag Mikulić, trener Ivan Velić, te igrači Josip Naletilić, Boris Barać i Dino Butorac. Gospodin Mikulić je uručio prihod od ulaznica koji je iznosio 15 120 KM, a zatim su svi skupa obišli prostorije doma i upoznali se sa radom ove ustanove.

Ravnatelj doma „Marija naša nada", Slobodan Karačić, zahvalio se klubu na ovoj akciji i pomoći, kao i svim ljubiteljima košarke koji su došli na utakmicu, kupili ulaznice i pomogli, te poželio klubu, igračima i treneru uspjeha u budućnosti.

Svjedoci smo ovih dana bili još jedne lijepe akcije kada je održana javna dražba skulptura koje su izrađene da se pomogne ovom domu. I ta akcija je prošla jako uspješno.

Ovim putem, iz ove ustanove, pozivaju sve ljude da dođu u ovaj dom, da budu makar jedan sat sa ovom djecom, ma i pola sata i da vide što rade i kako rade zaposlenici sedam sati dnevno. Pošto ima i onih, nazvao bih ih „dežurnih žugatora iza ekrana" na sve i svašta, pa makar to bilo i nešto pozitivno, dobro i korisno u Širokom Brijegu, pozivamo da dođu u ovaj dom i uvjere se u njegovo poslovanje i rad sa djecom, vrata su otvorena od ponedjeljka do petka od 8-17 sati.

ABCportal.info