Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević uputio sućut gradonačelniku Vinkovaca

teška prometna nesreća, Mostar, studenti, Široki Brijeg, sućut, Vinkovci
U povodu teške prometne nesreće koja se dogodila u mjestu Bijela na magistralnoj cesti Mostar-Sarajevo, a u kojoj su život izgubila četiri studenta iz okolice Vinkovaca, gradonačelnik Miro Kraljević uputio je sućut gradonačelniku Vinkovaca Mladenu Karliću, obiteljima nastradalih i građanima Vinkovaca.
„Duboko nas je potresla vijest o tragičnoj pogibiji studenata iz okolice Vinkovaca. Poštovani gradonačelniče Karliću primite iskrenu sućut u ime svih građana Širokog Brijega i u svoje osobno ime. Molim vas da izraze sućuti prenesete i obiteljima stradalih, te građanima Vinkovaca. Široki Brijeg grad prijatelj uvijek je s Vama svojim gradom prijateljem Vinkovcima i njihovim građanima, a posebice sada u ovim teškim trenucima."

Gradonačelnik Miro Kraljević uputio je sućut i županu Vukovarsko-srijemske županije Boži Galiću u kojem stoji:
„Poštovani župane Galiću, primite izraze iskrene sućuti u povodu tragične smrti studenata iz okolice Vinkovaca. Izražavam sućut obiteljima poginulih mladih ljudi, ali i građanima Vukovarsko-srijemske županije. Široki Brijeg je uvijek bio i ostat će uz svoju Slavoniju, a ovakvi tragični događaji još više nas približavaju.