Dvije humanitarne akcije u Širokom Brijegu

siroki brijeg panorama
Na prigodnom druženju članovi Kluba i njihovi gosti dali su svoje novčane priloge za tu svrhu, a iz Kluba naglašavaju da akcija i dalje traje te pozivaju sve tvrtke, institucije, organizacije, kao i pojedince koji žele pomoći u realizaciji akcije kupnje informatičke opreme, da se jave na mail [email protected].

Nakon druženja na Trnu, fanovi Mercedesa priključili su se i podržali drugu humanitarnu akciju "Što ti možeš učiniti za Božić?", koja se provodi u Širokom Brijegu.

Druge večeri te akcije veliki broj posjetitelja na Trgu Gojka Šuška zabavljali su glazbene grupe "Stare note" i "Tamburaši s kamena", dok su se članovi GSS-a Široki Brijeg, obučeni u odjela Djeda Mraza, spuštali niz uže s dizalice kako bi razveselili one najmlađe te ih darivali.

U akciji "Što ti možeš učiniti za Božić?", u organizaciji udruga Inicijativa za Široki Brijeg, Dom Marija Naša Nada, Udruga Narcis, Gradske uprave Široki Brijeg, Centra za socijalni rad Široki Brijeg, lokalna poduzeća, portali i privatnici te mnogobrojni volonteri svake godine pomognu oko 200 socijalno ugroženih porodica i pojedinaca iz Širokog Brijega.

Akcija, kao i svih proteklih godina, traje tri dana u vremenskom razdoblju od 18 do 24 sata, a treća završna večer je petak, 23. prosinca.

FENA