Ćavar: Optužnica protiv Olivera Knezovića biti će podignuta za dva mjeseca?!

premijer liga BIH natjecanje, neredi Široki Brijeg, Neredi, suđenje, neredi u širokom brijegu, policajci, navijački neredi, Široki Brijeg, suđenje, suđenje, Oliver Knezović, navijački neredi
koje su inicirali gostujući "navijači" Horde zla, biti će podignuta u sljedeća dva mjeseca, izjavila je jučer postupajuća županijska tužiteljica Vesna Ćavar.

Ona je dodala da će optužnica biti podignuta i protiv drugoosumnjičene osobe, ljubuškog policajca Dragana Vujevića (27), kao i protiv još 17 osoba, koje su učestvovale u ovom incidentu, prenosi Avaz.

Međutim, tužiteljica Ćavar nije htjela precizirati hoće li optužnica na kraju teretiti Knezovića i Vujevića za ubojstvo, kako to već stoji u policijskom izvještaju. Naglasila je kako postoji potreba da se, i pored rekonstrukcije događaja, još jednom ispitaju određena vještačenja, kao i svjedoci.

Tužiteljstvo ZHŽ-a, kada je u pitanju cjelokupni slučaj o neredima, u kojima su kod stadiona na Pecari učestvovali navijači "Horde zla" i "Škripari", vodi 12 odvojenih predmeta u kojima je osumnjičeno ukupno 19 osoba.

Kada je u pitanju ubojstvo Puljića, u policijskom izvještaju stoji da su dva fragmenta metka kalibra devet milimetara završila u glavi nastradalog.

Rekonstrukcijom je utvrđeno da je prvoosumnjičeni Knezović u određenom trenutku oteo pištolj policajcu Draganu Vujeviću (27), te je ispalio više hitaca u pravcu navijača Sarajeva. No, također je utvrđeno i da je sam Vujević pucao iz ovog pištolja, navodi se u policijskom izvještaju.
 
ABCportal.info