Prva internet televizija u Hercegovini danas počinje s radom

hrvatska televizija, internet televizija, tv, Hrvati u BIH, M1 GOLD, film, filmski kanal , naša tv, naša tv, Natječaj, RTV FBiH, tv pretplata, rtv pretplata, telemach, Telemach ponuda, Moja tv , SPORT KLUB, Arena Sport, telemach, Telemach ponuda, telemach, nova tv, nova tv, telemach, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Arena Sport, naša tv, naša tv

Ova spomenuta medijska kuća bavit će se dnevno-političkim događanjima, gospodarstvom, sportom, kulturom kao i ostalim zanimljivim temama u Hercegovini, ali i u regiji.

Istraživanje koje je mjesec dana provodila ekipa internet televizije Prvi.tv pokazalo je kako su stanovnici hercegovačkih općina i gradova iskazali veliko zanimanje za ideju rada i funkcioniranja jedne televizijske kuće koja bi zabilježila događaje, donijela informacije o događajima u Hercegovini. Novinari nove medijske kuće u posljednjih mjesec dana su snimili desetke priloga, a prvi gosti u studiju redakcije Prvi.tv bili su poznati sportaši Ivan Dodig, Damir Beljo, Ivica Džidić, Boris Bošnjak i drugi.

Iz Prvi.tv najavljeno je kako će ova medijska kuća izravno prenositi misu polnoćku iz mostarskog Franjevačkog samostana. Već je najavljeno kako će oko 200 portala koje vode Hrvati u dijaspori preuzeti izravni prijenos mise polnoćke iz Mostara.

Dnevni list