'Putujmo Europom' u Posušju

'Putujmo Europom' u Posušju
Info centar Europske unije u Bosni i Hercegovini tijekom ljeta organizira niz ovakvih događaja tijekom kojih će sudionici imati priliku razgovarati s mladim putnicima kojima je putovanje stil života i koji su na svoja odredišta stizali na sve moguće načine - autostopom, biciklom, vlakom, autom, brodom... i otkrili nove kulture i omiljena odredišta širom Europe, ali i svijeta!

Kroz razgovore s mladim putnicima, saznat ćete pojedinosti o kulturama, tradicijama i destinacijama diljem Europe, pitati što vas zanima, a budući putnici dobit će informacije o najjeftinijim načinima putovanja Europom.

"Putovanje Europom" želi približiti mladima u BiH putovanja i nove destinacije, razmjenu iskustava i kontakata s ciljem poticanja mobilnosti mladih i unaprjeđenju kulturne razmjene.

A ako i sami želite putovati Europom, možda vam se želja i ispuni! Napravite svoj plan putovanja i prijavite se na nagradno natjecanje koje organizira Info Centar Europske unije u Bosni i Hercegovini.

Financijski ćemo podržati tri najoriginalnija i najbolje osmišljena putovanja u iznosu od po 1000 eura. Možda će upravo vaš plan biti među tri nagrađena.

Pridružite nam se u Omladinskoj Zoni Posušje i saznajte detalje nagradnog natjecanja, zanimljive informacije o europskim destinacijama, kulturnom naslijeđu i značaju mobilnosti mladih, poručili su organizatori.

jabuka.tv