Posuški branitelji : Grubišić je lažni invalid i izdajnik hrvatskog naroda

Postojavanje postrojba HVO-a.
...(8.9.2014) je navodno održao sastanke sa skupinama branitelja u Ljubuškom, Širokom Brijegu, Grudama i Posušju na kojima se, kao se navodi u jednom dnevnom listu, raspravljalo o svim aktualnim problemima koji muče ovu populaciju.

Ponukani ovim lažnim navodima, a u cilju istinitog informiranja javnosti, posebno braniteljske populacije, odgovorno tvrdimo kako branitelji općine Posušje nisu imale nikakav susret s Helezom na Posuškom teritoriju niti su upoznati s njegovim dolaskom te strogo osuđuju takav kukavički izlet nelegalnog ministra Zukana Heleza kao i izdajnički čin pojedinaca, u ovom slučaju Ante Grubišića - Vencića koji je jedan od glavnih aktera SDP-a u Posuškom Gradcu i koji ponovno pokušava profitirati na račun branitelja da bi zaštitio samog sebe. Također, bode u oči činjenica da je ovaj sastanak održavan na dan Svetkovine Male Gospe i to za vrijeme slavljenja svete mise. Dok su ostali vjernici u crkvama slavili Rođenje Blažene Djevice Marije po kućnim podrumima se rađala nova urota protiv hrvatskog naroda.

Sastanci po privatnim kućama s nelegalnim, nelegitimnim i nevjerodostojnim pojedincima, koji se predstavljaju kao predstavnici braniteljske populacije pokazuje način rada Zukana Heleza od samog njegovog mandata.

Osobe s kojima se Zukan Helez sastajao po privatnim kućama su lažni invalidi, s lažnim mirovinama i odličjima u kojima danas traže spas kroz SDP. Te iste osobe danas nude braniteljima da glasaju za SDP
vraćanjem u pravo onih koje su revizorski timovi izveli iz prava ili za novac, tako iskorištavajući njihovo teško materijalno stanje. Iste te sobe koje su se sastajale s Helezom su uzimale novac od branitelja da bi im riješili njihova prava, o čemu će pojedinci i svjedočiti o tim Zukanovim „braniteljima" iz HVO-a.

Branitelji općine Posušje

posusje-online.com