POSUŠJE: Vandali vozilom uništili zelenu površinu kružnih tokova

Posušje, zelene površine, vandali, vandalizam
Vozači, prolaznici kao i oni koji uredno održavaju javne površine na području općine Posušje zatekli su zaista tužnu sliku. Netko je, kako piše portal Posusje.net, tijekom noćnih sati vozilom, umjesto cestom prelazio nekoliko puta preko zelenih površina unutar kružnih tokova na Ričini, skretanju za Grude i Rastovači.

Tragovi točkova ostali su vidljivi na travnatoj površini, budući da se nepoznata osoba popela na travnatu površinu i vrtila u krug te proklizavanjem kotača je uništila.

Nadati se da će institucije odraditi svoj posao i naći počinitelja ovog kaznenog dijela i propisno ga kazniti.

Materijalna šteta i nije toliko važna koliko činjenica da netko na ovakav vandalski način uništi uređenu zelenu površinu, najviše govori o stupnju urbane kulture i odnosu pojedinaca prema zelenilu i zelenim površinama u gradu.

Portal Posusje.net piše kako je u posljednje tri godine urađen veliki posao u sklopu redovitog održavanja javnih prometnih i zelenih površina i uređenju kružnih tokova i raskržja na prostoru općine Posušje. Na ovaj način pokušavaju se minimizirati zalaganja onih koji uredno rade svoj posao.

Posušje.net/HMS/