FOTO  Pavunu u Posušju slušalo 2.500 ljudi

Nakon najave domaćina susreta far Marija Knezovića govornicu je zauzeo dr. Pavuna koji je svojim govorom dotaknuo i umove i srca. Jasno je posvjedočio da kao vrhunski znanstvenik smatra kako je najveće dostignuće čovjeka upoznati i iskusiti Boga koji je beskonačan. Iznio je vlastito iskustvo traženje odgovora na ključna pitanja života. Govoreći o znanosti htio je reći kako je ona ograničena i ovisan o „univerzumu" i da je slijepa bez vječnih i ne prolaznih spoznaja.

Koliko je predavanje, i kasniji odgovor na pitanja bilo dojmljivo i zanimljivo, govori činjenica da se dva sata nitko nije maknuo. Dugotrajni pljesak je bio glasno hvala za ovo divno iskustvo.

Tijekom susreta pjevala je posuška Frama, a brojni su se nakon predavanja doslovce naguravali kako bi dr. Pavuni čestitali ili se s njim pozdravili, te fotografirali. Cijeli susret audio i video je snimala posuška Frama i uskoro će biti objavljeno predavanje.
Svi koji žele dr. Pavunu čuti i nešto pitati mogu biti uz emisiju „Agape" na Radiopostaji „Mir" Međugorje koja je uživo na rasporedu u petak (9. ožujka) u 20, 30 sati.

frama-posusje.com