Jurišić, Kvesić i Čamber izviždani i izvrijeđani u Posušju

Dodijeljene su nagrade za dobrovoljne darivatelje koji su humanim činom dragocjenu životnu tekućinu darovali peko 100 puta, te onima koji su krv dali 50 i više puta.

Okupljenima su se obratili županijski i federalni predsjednici Crvenog križa.

Od početka skupa vidljivo je bilo da je predsjednik federalnog Crvenog križa Branko Leko, nekadašnji kadar HDZ-a BiH i član manje-više svih upravnih i nadzornih odbora koji su ikada postojali ili još uvijek postoje, te donedavni ravnatelj Dječjeg vrtića u Posušju koji je toliko uspješno vodio da je ovaj zatvoren u agoniji sa ogromnim dugovanjima i neuplaćenim doprinosima prigodom pozivanja uzvanika prednost dao platformašima te po prvi put nitko iz Općinske i Županijske vlasti nije bio nazočan.

Prisutnima se obratio i nezakonito izabrani federalni ministar rada i socijalne politike Vjekoslav Čamber koji je u rodnom Posušju izviždan i počašćen nazivom IZDAJNIKA HRVATSKOG RODA. Ništa bolje nije prošao ni Zvonko Jurišić koji je izviždan i ispsovan pri samom pojavljivanju te ponovno netom prije ručka gdje smo zabilježili verbalni izgred koji je samom pukom srećom spriječen da prijeđe u fizički kada ga je nekolicina izviždala i po tko zna koji put nazvala IZDAJNIKOM.

Gospodin koji je bio najglasniji u kritiziranju Zvonke Jurišića je prisutnim bošnjacima, kojih je bio zavidan broj poručio da se nemaju potrebe uznemiravati i da su uvijek dobrodošli i dragi gosti a ove tenzije su unutarhrvatska stvar koja sa njima nema nikakve veze.

Zatim je počastio Jurišića sa još nekoliko pridjeva koje naš portal niti uz najbolju volju ne može prenijeti zbog zaštite naših maloljetnih čitatelja i javnoga ćudoređa.

Situaciju je pokušao smiriti Viktor Kvesić nekadašnji Jurišićev ministar branitelja u ZHŽ-u no i on je počašćen svakakvim pridjevima koji također nisu za objavljivanje.

Ovaj skup po komentarima prisutnih najviše je ličio na sastanak HSP-SDA a uzvanici koje je pozvao dojučerašnji HDZ-ovac Branko Leko na skup HSP-a.

Velika većina je zbog ovih verbalnih ispada odmah poslije ručka napustila druženje, pa je izostao kvalitetan sportski dio ovog druženja koji je prethodnih godina bio daleko najzanimljiviji.

Posušje-online team