FOTO  Dočekajte Novu godinu u VIVA Lounge Baru!

doček Nove godine

Nešto manje od dva tjedna nas dijele od najluđe noći u godini! Ovogodišnja će biti još posebnija s obzirom da ćemo s posljednjim otkucajima sata u 2019. godini zaključiti jedno desetljeće i ući u novo.

Za nezaboravne trenutke biramo isključivo najbolje društvo, ali i najbolja mjesta za provod. U vaš odabir najboljih prijatelja ne sumnjamo, a kako ne biste pogriješili ni u odabiru savršenog mjesta – tu je za vas VIVA Lounge Bar.

Ovo kultno i ekskluzivno posuško okupljalište od 2015. godine svojim toplim ambijentom i interijerom te jedinstvenom ponudom postavlja nove ugostiteljske standarde i trendove u regiji.

Drugačije neće biti ni u novogodišnjoj noći jer su za vas pripremili vrhunsku zabavu i najukusnije delicije koje su s ljubavlju pripremljene samo za vas!

Glazbeni „As iz rukava“ bit će poznato umjetničko ime u regiji - IVICA BAGO feat IVANA, koji će goste zabavljati do ranih jutarnjih sati. Uz ples i pjesmu, za vas pripremaju i najukusniji meni do sada s vrhunskim hladnim i toplim jelima koja sigurno obožavate.

Kako biste se u potpunosti mogli opustiti, u cijenu od 120 KM uključena je neograničena konzumacija pića te hladnih i toplih jela.

Ponuda pića koja je uključena u cijenu ulaznice obuhvaća: Chivas, Red Label, Jack Daniel's, Jagermeister, Stock, Needle Gin, Smirnoff Vodku, probrana vina, Ožujsko i Karlovačko pivo te sve vrste rakija i gaziranih pića.

Za one koji žele dimenziju više, u novogodišnjoj noći će po 50% povoljnijoj cijeni moći uživati u raznim vrstama Moeta, Belvedere i Grey Goose Vodkama, Gin Mare i vinima Kozlović.

Vrhunska ponuda hrane očekuje vas u čak četiri slijeda, i to: Flying buffee: Tuna tartar, Blini kaviar/losos, Beeftartar Predjela: Bruscheti, pršut i sir, rolada losos sa svježim sirom, rumpsteak, Caprese i razne salate, pašteta od pileće jetrice, morska pašteta Glavno jelo: Krem juha, svinjska potrbuška sous vide, ravioli s tartufima, kroketi sa sipom, tirolska pohana piletina s krumpir salatom, piletina teriyaki i pačja prsa. After midnight snack: Hangover goulash

Zbog ograničenog kapaciteta, potrebno je ranije rezervirati svoje mjesto za doček Nove godine, a informacije o potvrdi rezervacije saznajte na broj mobitela: +387 63 542 444.

S obzirom da je VIVA Lounge Bar kroz cijelu sezonu omiljeno okupljalište mladih, ali i svih koji se tako osjećaju, iz cijele Bosne i Hercegovine te Dalmacije, predlažemo da požurite sa svojim rezervacijama.

Ukolko tražite siguran odabir za vas i vaše društvo za novogodišnju noć – onda je Viva Lounge Par u Posušju pravi odabir za vas!