’Anđele’-nova pjesma i spot klape ’Zvizdan’

klapa Zvizdan

Članovi buduće klape Zvizdan su već 2008.god. ogranizirali prvi klapski susret u Posušju, a nakon toga još 5 klapskih susreta, sve do 2014.god., kada nastaje Festival klapske pisme Posušje, u čijoj organizaciji aktivno sudjeluju od samih početaka.

Iza njih su brojni nastupi na klapskim susretima diljem Hercegovine i Hrvatske od kojih možemo izdvojiti i tri nastupa na Festivalu klapske pisme u Omišu, također i tri nastupa na Festivalu klapske pisme u Posušju, Festival Školjka u Pakoštanama, Klapski susreti u Trebižatu, Čapljini, Mostaru...

Ove godine su snimili nosač zvuka povodom desete obljetnice klape ali i objavljuju prvi singl pod nazivom "Anđele" s kojim su prošli na VDP Kaštela 2019. i prva su muška klapa iz Hercegovine koja će ići na najpopularnije natjecanje novih popularnih skladbi u Hrvatskoj. Glazbu i tekst potpisuje član klape, Hrvoje Grubišić, aranžmam Željko Šparmajer, a produkciju Vinko Didović i Željko Šparmajer. Foto MIX video iz Posušja se pobrinuo za odličan spot,koji je sniman na području Posušja.

Jako su ponosni na ovu pjesmu, i nadaju se da će i publika prepoznati trud koji su uložili u stvaranje ove pjesme.


hercegovina.info