Pokažimo da imamo srca, pomozimo malom Petru!

... Mirela i Ivo Knezović iz Mostara dosad nikada nisu čuli, za njega nisu znali sve dok im liječnici, na rutinskomu pregledu oka njihovoga osmomjesečnog sina Petra, nisu kazali kako je taj brzorastući, izrazito agresivni tumor zahvatio te lijepe oči njihova djeteta, oči vesele bebe koju majka nježno gleda svaki dan, svaki sat, minutu… Petar je, nakon SKB-a Mostar prebačen u zagrebačku Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj, gdje je nakon pregleda odlučeno da se daljnje liječenje treba nastaviti u Essenu (Njemačka).

Cijena operacije bit će poznata nakon dovršenja nužnih pretraga u Essenu, već se zna kako se mjeri u desecima tisuća eura, a svatko od nas u prigodi je pomoći, izravno pomoći malenomu borcu sačuvati neprocjenjivi vid i rasti u sretnomu djetinjstvu, u kojemu ne će samo osjećati i čuti svoju majku, svojega oca, svojega brata, nego će ih i vidjeti...

Pomoći je moguće uplatom sredstava kod UniCredit Bank d.d., na račun Petrove majke Mirele:

3381002512499939 (uplate unutar BiH) odnosno

SWIFT: UNCRBA22, IBAN BA39 3381 3028 3128 8290 (uplate iz inozemstva)

Kontakt osoba: Marina 063 454 450; Jure 063 442 472

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije teško, treba se samo shvatiti kolika je dragocjenost nevinog života ovoga malenog djeteta

Podignimo se, pogledajmo ovoga anđela kako se smiješi i pomognimo mu zajamčiti da će barem dobiti šansu, šansu da i on nas sutra može gledati.