Počela sezona vjenčanja u Hercegovini

Sajam Vjenčanja
Brojni gosti iz Hrvatske i ove će godine pohrliti u krajeve Zapadne Heregovine sa željom da vjenčanje protekne u što boljoj atmosferi i veselom ozračju. Osobito se tu radi o činjenici da je PDV u Hrvatskoj još jednom otišao previsoko. Ipak sugovornici i mladenci iz Hrvatske i prošle su nam godine kazali, a ove i potvrdili da se tu radi o nerealnim cijenama jer je omjer hrane i pića, s obzirom na cijenu veoma loš, piše vecernji list.

Što se tiče Hercegovine, većina ih priznaje da je dlična ponuda uz jako dobre cijene upravo ono što privlači pažnju mladenaca iz raznih krajeva. Prema riječima vlasnika svadbenih salona koje smo kontaktirali u Grudama, Posušju, Širokom Brijegu i Ljubuškom, vjenčanja i ove godine ima, a novopečeni parovi stalno se raspituju i traže informacije koje su im bitne za jedan od najljepših dana u svom životu.

Vlasnici svadbenih salona otkrivaju nam da su i ove godine spremili odličnu ponudu cijena i kvalitete usluge, te se i od ove svadbene sezone, koja je lagano zakucala na vrata, mnogo očekuje. Brojni saloni spremni su dobrom ponudom i vrhunskom kvalitetom privući nove goste. Cijena koja se kreće od 35 do 50 konvertibilnih maraka, u nekim normalnim okvirima, zasigurno je mamac za mnoge. Kada se u obzir uzmu i kvalitetni glazbenici, koji se ističu i atkratkivnom cijenom, jasno je da su svadbe u Hercegovini nešto što uz dobar štimung, donosi i uštedu.

Pripreme su počele, a borba na tržištu će i ove godine biti velika. Uz organizaciju mnogo toga se može uspješno napraviti potvrđuju nam vlasnici salona, uz nadu da će se upravo u njihovim svadbenim salonima održati nezaboravno vjenčanje.