Osnovano Sportsko-kulturno društvo Donji Hamzići

Osnivačkom skupštinom okrunjen je dugogodišnji plan nekolicine entuzijasta i zaljubljenika u sport i kulturu, te su ovim činom udareni temelji za razvoj sporta, kulture te razvoja i promociju Donjih Hamzića. 

Za predsjednika društva izabran je Mario Prusina dugogodišnji sportski djelatnik, dok je za dopredsjednika izabran Zdenko Radišić, a za tajnika društva izabran je Mario Šimović.

Upravni odbor čine Ivanka Ševo, Damir Ivanković, Goran Prusina, Davor Radišić, Mario Ševo, Igor Medić, Dragan Korać, Mate Škegro, Božo Ivanković i Zoran Radišić.

Plan društva je rad na promociji sporta, naročito se to odnosi na mlađe uzraste (stolni tenis, mali nogomet) te kulturi (folklor, pjevanje, gluma i sl.).

Kao poklon sumještanima a i ostalim žiteljima obližnjih mijesta u nedjelju u 19:30 sati bit će upriličen kulturni događaj godine. Naime bit će održana predstava po romanu Petra Miloša „RODIJACI" u kojoj glume Miro Barnjak i Velimir Pšeničnik Njirić.

Ovom prigodom iz novoosnovanog Sportsko-kulturnog društva Donji Hamzići pozivaju sve da dođu u što većem broju na ovu predstavu, stoji u priopćenju Sportsko-kulturnog društva Donji Hamzići.