Održana druga večer West Herzegowina Fest-a, TBF rasplesao cijelu Hercegovinu

U glazbenom programu u konkurenciji posjetitelji su mogli vidjeti nastupe prijedorskog Motherfunkya, Venusa i dvojca Dark & Tobit iz Mostara, te čapljinskog KUD KEZON-a. 

Nakon zagrijavanja, održano je predstavljanje Revije amaterskog filma RAF Zagreb, te je prikazano 9 filmova u konkurenciji. Sve je ovo bila priprema terena za nastup TBF-a, a kada su se napokon nešto prije ponoći splitski hip hoperi popeli na pozornicu, tri tisuće ljudi gotovo je disalo kao jedno.

Festival se i ove godine, tradicionalno, održava na atraktivnoj lokaciji uz rijeku Lišticu na putu prema vrelu Borak gdje je organizirano i kampiranje za one pristigle iz susjednih gradova i udaljenih krajeva Bosne i Hercegovine i susjednih država, a kroz tri večeri program vode Goran Bogdan i Boris Čerkuč.Večeras je na rasporedu, treća, finalna večer, a u glazbenom programu nastupit 6 bendova, te će biti prikazano 8 filmova u konkurenciji i predstavljanje Revije amterskog filam - Zagreb. Nakon što žiri proglasi pobjednike za zatvaranje festivala pobrinut će se riječki Belfast Food.

 

 
 
 
 
 
 

  Sirokibrig.com