NOĆNI ŽIVOT Hercegovci otišli u inozemstvo, Dalmatinci dolaze partijati u Hercegovinu

NOĆNI ŽIVOT Hercegovci otišli u inozemstvo, Dalmatinci dolaze partijati u Hercegovinu
Facebook

Hercegovina nudi bogat noćni život u danima vikenda, a Mostar zabavu nudi i tijekom tjedna. Mnogi studenti koji u grad na Neretvi dolaze iz cijele BiH i Hrvatske daju dodatni štih noćnom provodu.

Toga su i svjesni i sami studenti koji ističu kako je kvalitetan noćni život nešto čime se Mostar može pohvaliti.

No, Mostar nije jedino mjesto u Hercegovini s bogatim noćnim životima. Posušje je omiljena destinacija mnogim ljubiteljima noćnog provoda, ne samo iz Hercegovine, nego i iz susjedne Dalmacije.

U gradu podno Radovnja redovno nastupaju najveće glazbene zvijezde iz regije, a noćni klubovi uređeni su na svjetskoj razini.

Odlazak mladih Hercegovaca u inozemstvo utjecao je na posjetu u noćnim klubovima. Ipak, ona nije značajno pala zbog gostiju iz susjedne Dalmacije koji nerijetko dobru zabavu traže upravo u Posušju.

Mladići i djevojke iz Imotske krajine redovno dolaze u noćne klubove, a među 'parijanerima' ima i Splićana koji prevale skoro 100 kilometara da bi uživali u zvucima najpoznatijih narodnjačkih hitova.

Osim glazbe, opuštene atmosfere goste u noćne klubove u Hercegovini privlače i povoljnije cijene nego u Dalmaciji.

Hercegovinu tako 'turisti' ne posjećuju zbog prirodnih ljepota, nego zbog dobrog noćnog života. Možda bi turistički djelatnici mogli potražiti savjet od vlasnika ugostiteljskih objekata kako privući goste u zemlju svjetlosti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.