U subotu se oženio Jure iz Neuma, u nedjelju zabio gol, a drugi mu poništen!

jure lovrić, HNK Neum
Međutim, ono što će se pamtiti a vezano je za spomenutu utakmicu svakako je nastup Jure Lovrića, talentiranog 21-godišnjeg nogometaša koji se u subotu oženio, no to ga nije spriječilo da već u nedjelju uzme svoje kopačke i ostatak sportske opreme te zaigra u navedenoj utakmici.

I ne samo da je zaigrao već je postigao i gol za vodstvo domaćih od 1:0. Nešto kasnije postiže i drugi, ali ga sudac poništava, iako nas Neumljani uvjeravaju kako je i taj drugi Jurin gol bio potpuno čist.

U završnici prvog poluvremena gosti uspjevaju izjednačiti, a u nastavku susreta poprilično napuniti mrežu svoga domaćina i slaviti s konačnih 5:1. Jesu li svatovi kumovali lošijem nastupu domaćih u drugih 45 minuta teško je reći, no bez obzira na ovaj poraz u Neumu su ponosni na svoju momčad jer su najmlađi u ligi sa čak 17 igrača u kadru koji imaju 21 ili manje godina!

Oni su prošle sezone izborili plasman u viši rang natjecanja i usprkos ovom porazu dosadašnjim dijelom sezone su zadovoljni budući da su već zabilježili 3 pobjede, jedan remi, dok im je ovo bio tek drugi poraz. Nalaze se na diobi petog mjesta, dok ih je Sloga ovom pobjedom preskočila i ona je trenutno četvrta sa 12 osvojenih bodova.

(www.jabuka.tv)