FOTO/VIDEO  Klapa Šufit i klapa Neum održali humanitarni koncert

Klapa Šufit i klapa Neum održali humanitarni koncert
Ljubitelji klapske pjesme uživali su tako u izvedbama kao što su ''Cetina'', ''Ruko moja što si takla'', ''Ruzinavi brod'' i sl.

Voditelj ženske klape ''Neum'' Mario Soldo, glavni inicijator ove večeri, istaknuo je kako je glavni cilj bio u ovo blagdansko vrijeme organizirati u Neumu koncert humanitarnog karaktera, a imajući u vidu velika prijateljstva koja sa drugim klapama i društvima njeguje klapa ''Neum'' odlučeno je da se Neumljanima podari jedan klapski koncert.

''Klapa Šufit imala je kratku turneju po južnom Jadranu, pa smo ih kontaktirali i zamolili da održe koncert u Neumu, na što su se veoma rado odazvali, posebice znajući da je koncert humanitarnog karaktera. Posebno mi je drago što je odaziv bio velik i što je u publici bilo dosta mladih ljudi.'' - istaknuo je voditelj klape ''Neum'' Mario Soldo, koji je dodao kako ovakvim koncertima klapa još više učvršćuje veze sa klapskim prijateljima iz regije, te kako su ovakvi susreti povod ponovnog organiziranja klapskih večeri u Neumu.

Po završetku koncerta druženje je nastavljeno u motelu ''More'', gdje su članovi klapa ''Šufit'' i ''Neum'' pjesmom uveseljavali goste do ranih jutarnjih sati.

Sponzori klapske večeri bili su općina Neum, Dubrovačko - neretvanska županija, motel ''More'' Neum i caffe bar ''Ancora'' Neum.