Gigapixel panorama Neuma umjesto razglednice s mora

Profesionalni Gerussijev tim je dok su se mnogi kupali i sunčali vrijedno radio te građanima Bosne i Hercegovine i s početka jeseni poklonio virtualnu i digitalnu prezentaciju grada Neuma  koju možete pronaći na web adresi www.neumpanorama.info.

„Radi se o nastavku predstavljanja turističke ponude Bosne i Hercegovine u svijetu. Nakon gigapixel panorame grada Sarajeva i Mostara, logično je bilo da ovo ljeto provedemo radeći na usijanom kamenju iznad i oko grada Neuma. Naravno posebno se zahvaljujem osoblju turističke zajednice grada Neuma koja nam je zaista izašla u susret te prepoznala efikasnost i stvarnu snagu korištenja najmodernijih tehnika koje se koriste pri izradi turističkih prezentacija na internetu. Našem poslu ovdje nije kraj uskoro ćemo građane Bosne i Hercegovine obradovati novim gigapixel panoramama", istako je Mario Gerussi voditelj www.vmc.ba projekta.

Panorama grada Neuma je kako ističu njeni idejni tvorci sastavljana od 520 pojedinačnih slika visoke rezolucije, te daje izvanredan 360 stupanjski prikaz grada Neuma, morskog zaljeva ali i okolnih turističkih destinacija poput seoskog domaćinstva Matuško koje se nalazi u neposrednoj blizini samog grada. Virtualna gigapixel panorama posjetitelje vodi kroz 40 značajnih virtualnih pozicija od administrativnih točaka, parkirnih mjesta plaža i značajnih destinacija u samom gradu Neumu.

„Nismo se slučajno posvetili gigapixel panorami grada Neuma ovog ljeta. Znali smo da su mnogi Bosanci i Hercegovci svoj odmor odlučili provesti na moru u svojoj domovini. Zbog toga smo vrlo detaljno fotografirali i napravili posebno iznenađenje svima onima koji su se tog sunčanog i vrelog dana naši na plažama, tersama, parking prostorima i ulicama grada Neuma. Bilo bi nam drago da se naši prijatelji i susjedi prepoznaju i  pronađu na ovoj gigapixel morskoj panorami a mi ćemo im ukoliko to uspiju taj dio fotografije besplatno tiskati u formi morske razglednice potrebno je samo da nas kontaktiraju" , naglasio je Nadir Čukurija voditelj foto tima Neum gigapixel panorama.

Kontakt:

Gerussi Mario
061 221 999
[email protected]