FOTO  Neumski nogometaši okupili 400 uzvanika na donatorskoj večeri

Neumski nogometaši okupili 400 uzvanika na donatorskoj večeri

Najvažnija sporedna stvar na svijetu, ovoga puta na lokalnoj razini, u subotu je 7. prosinca 2019. godine u Grand hotelu Neum u Neumu okupila veliki broj sudionika.

Naime, pod pokroviteljstvom općine Neum održana je druga božićna donatorska večer Hrvatskog nogometnog kluba Neum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz imena iz lokalne politike, večeri su nazočili brojni poduzetnici, sportski djelatnici, prijatelji, simpatizeri i roditelji članova HNK Neum.

Uvodni pozdrav i riječi zahvale uputio je predsjednik HNK Neum Stipe Čapeta. „Hvala svima koji ste došli u ovolikom broju da izrazite potporu rada našeg kluba i nogometne škole. Hvala svakom sponzoru, svaka donacija nam je jednako važna“, istaknuo je Čapeta.

Nazočnima se obratio i načelnik općine Neum, dr.med. Živko Matuško, koji se ovom prilikom zahvalio svima koji su postavili ovako dobre temelje današnjeg proslavljenog kluba te iskazao daljnju potporu u budućem radu kluba.

Ovom prigodom HNK Neum je na zajedničkom druženju upoznao sve nazočne sa uspjesima kluba i planovima za buduće razdoblje.

HNK Neum jedan je od mlađih nogometnih klubova na ovim prostorima, no zahvaljujući dobroj volji i trudu napreduju jako brzo te redovno postižu zapažene rezultate na čemu im mogu pozavidjeti i brojni veći klubovi. Sve to iziskuje mnogo odricanja, ali i znatna financijska sredstva.

Stoga se ova večer pokazala kao odličan način iskazivanja potpore. Da potpora nije izostala ni ovoga puta, svjedoči broj od oko 400 uzvanika, okupljenih u svrhu skupljanja sredstava za razvoj nogometnog športa u Neumu.

Zabava, uz bogatu tombolu, je potrajala do kasno u noć, a za odličnu atmosferu zaslužni su Marin Previšić i grupa „Kamen“.