Naša TV počinje s emitiranjem 15. siječnja?

hrvatska televizija, internet televizija, tv, Hrvati u BIH, M1 GOLD, film, filmski kanal , naša tv, naša tv, Natječaj, RTV FBiH, tv pretplata, rtv pretplata, telemach, Telemach ponuda, Moja tv , SPORT KLUB, Arena Sport, telemach, Telemach ponuda, telemach, nova tv, nova tv, telemach, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Arena Sport, naša tv, naša tv
Službenih informacija o početku emitiranja još uvijek nema, ali neslužbeno doznajemo kako bi program Naše TV gledatelji trebali pratiti od 15. siječnja.

"Sve informacije o početku emitiranje i programu Naše TV bit će predstavljene javnosti na konferenciji za novinare koja će biti održana poslije Nove godine", kazali su nam iz Naše TV.

Podsjetimo, krajem lipnja 2015. godine u Mostaru je osnovana tvrtka Naša TV d.o.o. s osnovnom djelatnošću emitiranja TV programa, a u vlasničkoj strukturi upisano je čak 55 hercegovačkih poduzetnika.

Oni su krajem travnja ove godine u Mostaru organizirali osnivačku skupštinu, s ciljem formiranja kanala na hrvatskom jeziku koji bi, bar u početku, trebao biti sadržajno vezan isključivo za Hercegovinu.

Kako je navedeno na internetskoj stranici Pravosuđe.ba u registru privrednih subjekata, direktorica tvrtke je Željka Kvesić, a izvršni direktor - producent je Ivan Cigić.

Program će uređivati Hloverka Novak-Srzić, dugogodišnja novinarka, urednica i direktorica Hrvatske radio televizije.

Naša TV registrirana je na adresi Rodočkih branitelja bb u Mostaru, a program iste će se gledati preko kablovskih operatera.

Izvor: pogled.ba