Zumba RitMO se vraća u naš grad na Neretvi!

zumba, Mostar
Treninzi će se održavati ponedjeljkom i srijedom u 21 sat. „Prvi trening očekujemo u srijedu, 1. veljače u 21 sat, a upravo je on besplatan za sve one koji se žele uvjeriti kako ova kombinacija plesa i fitnessa garantira odličnu zabavu", poručile su.

Zumba je program koji kombinira trening aerobika i latino-američkih plesova. Prilagođena je svima, bez obzira na spol, uzrast i prethodno iskustvo. Ovaj veoma učinkovit program za održavanje kondicije je istovremeno i vrlo zabavan.

Budući da jedan sat Zumbe sagorijeva 500-1000 kalorija, odlična je kao borba protiv suvišnih kilograma, zabavan način za pokretanje čitavog tijela te održavanja kondicije.

Ovakav način tjelovježbe podiže raspoloženje i smanjuje stres.

Ono što Zumbu razlikuje od ostalih športova jeste što i nakon veoma napornog treninga idete kući s osmijehom. „Uz glazbu u kojoj se smjenjuju brzi i spori ritmovi gubite veliki broj kalorija. Pored toga što svom tijelu osigurate odličan trening, Zumba pomaže da u moru svakodnevnih obveza i stresa dobijete jednu relaksaciju na psihičkoj bazi", zaključile su instruktorice.