FOTO/VIDEO  Zrcalo tjedna Naše TV: Pokušavaju li nas SDP i DF uvesti u nove neustavnosti i kakva je politika međunarodne zajednice u BiH?

Zrcalo tjedna Naše TV: Pokušavaju li nas SDP i DF uvesti u nove neustavnosti i kakva je politika međunarodne zajednice u BiH?

...izbornim jedinicama u FBiH te o Rezoluciji Vijeća Europe o Bosni i Hercegovini.
Što se krije iza pokušaja stranaka tzv. bošnjačke ljevice da problematiku Izbornoga zakona BiH s državne spuste na federalnu razinu, postoji li razlika u prijedlozima SDF-a i DF te SDA, vode li Bosnu i Hercegovinu ovi prijedlozi u nove neustavnosti?
Kakvu politiku međunarodna zajednica vodi u BiH, koja je snaga rezolucija europskih političkih tijela o BiH, zbog čega domaći politički akteri u pravilu naglašavaju ono što im se u rezolucijama sviđa, o ignoriraju ono što im se ne sviđa?

O tim i drugim pitanjima u Zrcalu tjedna Naše TV ovoga petka u 20:00 sati razgovarat će Jozo Bagarić, predsjednik Kluba Hrvata u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH, Slaven Raguž, predsjednik HRS-a i član Predsjedništva HNS-a BiH te Zoran Krešić, novinar Večernjeg lista BiH.

Emisiju uređuje i vodi Jurica Gudelj.