Zbog preglasne glazbe stanari na rubu živaca

Ogorčeni su samovoljnim ponašanjem pojedinih vlasnika ugostiteljskih objekata, koji, tvrdi jedan stanovnik koji se javio u redakciju Dnevnog lista, puštaju glazbu do kasno u noć, viču, razbijaju, što uvelike ometa mir građana koji tu žive.

Očajni smo, više ne znamo kome se obratiti. Ovdje ima starih i bolesnih, kao i malih beba koje ne mogu spavati. Godinama  problem ne rješava i mi jednostavno ne možemo živjeti, riječi su ovog sugrađanina.

Navodi kako su stanari Starog Veležovog igrališta ogorčeni nebrigom policijskih tijela kao i nadležnih inspekcija koji, tvrdi on, ne čine ništa kako bi se ovaj problem riješio.

Unatoč tome što su gradske vlasti jasno propisale odluku kako svi ugostiteljski objekti koji se nalaze u sklopu stambenih zgrada mogu raditi najduže do 23 sata, pojedini vlasnici kafića u gradu se i dalje oglušuju na isto te tako remete mir sugrađana koji žive u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta.

Ovaj problem je osim na Starom Veležovom igralištu izražen i u Fejićevoj ulici čiji se stanari već godinama obraćaju nadležnima žaleći se na preglasnu glazbu, buku i sve ostalo što im remeti mir, ne bi li im se problem napokon i riješio.

I.P.