FOTO  Zapalit će krivca na sred ulice u Mostaru

mačkare, Mostar, paljevina, Mostar, centar 2
Mostarsko naselje Centar 2 je uzavrelo. Od kada je dobri mostarski tajkun Roći nesvakidašnjim darivanjem probudio puk iz godišnjeg sna koji traje 333 dana u godini, probuđeni stanovnici ovog mostarskog naselja traže kažnjavanje krivca za svakojake jade koji ih zadesiše. Dnevnik.ba iz pouzdanih izvora iz samog suda doznao je kako će i optuženi Marko Franko Švicarac i nestrpljivi razjareni puk večeras, oko 21 sati konačno dočekati presudu i to posljednjih sati posljednjeg dana ovogodišnje vladavine Karnevala Neovisne Republike Centar 2.

Tužitelji su u optužnici u kojoj zastupaji napaćeni puk rektuma Europe protiv komotnog i galopirajuće rastućeg Marka Franka zatražili najstrožiju kaznu, a ona je prema Zakoniku Neovisne Republike C2 javno spaljivanje na lomači ekološki osvještenim žigicama s logtipom Dražena Markotića Roćija.

Prije čitanja presude i, sada već izvjesne, egzekucije, na Trgu buka i mačkara, profesionalni kazališni glumci izvest će predstavu za djecu s početkom u 20 sati, a nakon nje vatrometom će se obilježiti pononvi odlazak s vlasti od puka (ne i međunarodne zajednice) demokratski nametnutih dužnosnika. Prema najavama djeci i odraslima obratit će se i baba mačkaruša djeljeći krofne.

Kako ke bilo lani na na Trgu buka i mačkara pogledajte u našoj fotogaleriji

Dnevnik.ba