Zagrebačka hit predstava Harem u Mostaru

predstava
Riječ je o melodrami s komičnim dijelovima, u kojoj se isprepliću prošlost i sadašnjost žena nakon raspuštanja harema u Topkapi palači 1909.

Predstava ‘Harem', vodi Vas u Los Angeles na set porno mjuzikla ‘Arapske noći 2'. Slijedeći povijesne dokumente i dnevničke zapise, zaviruje u harem Topkapi palače u Istanbulu te oživljava i rekonstruira svakodnevicu tih zarobljenica, a posebno jedne robinje Vlahinjice, otete iz naših krajeva. Teleportira se zatim u ovovremeni londonski korporativni harem, pa u beogradski bordel, čak i u dalmatinsku Zagoru gdje nepismene starice komentiraju Sulejmana Veličanstvenog i prisjećaju se priča o turskim osvajanjima koje su slušale u svom djetinjstvu.

Harem također progovara i o dijalogu između islamske i kršćanske kulture pronalazeći sličnosti i nadilazeći razlike suosjećanjem, tolerancijom, prepoznavanjem i prihvaćanjem.

U predstavi Harem glume poznate hrvatske glumice Nela Kocsis, Barbara Vicković, Petra Dugandžić i Ecija Ojdanić, tekst je napisala Ana Tonković Dolenčić, a redatelj je Ivan Leo Lemo.

Nudimo Vam kupnju ulaznica po popularnim cijenama od 10 KM (od 1 do 7. reda cijena je 15 KM).

Ulaznice u prodaji od 29. 02. na blagajni Kosače15:00 do 20:00 sati, a svoje mjesto također možete rezervirati na broj 063/940-584.