FOTO  Vlakom na liniji Mostar-Sarajevo-Mostar

Mostar, vlak, tisak, novinari

Naime nakon više od 25 godina pisac ovih redova koristio je ovu istu liniju i nakon toliko vremena ostao je skoro bez riječi.Naša ekipa putovala je sa kolegama novinarima iz Australije ,Španjolske i Engleske i još par drugih koji su se priključili ovom izazovnom putovnju .

Ruku na srce od samog starta bili smo veoma ugodno iznenađeni samom cijenom povratnih karata. Za dvije punoljetne persone cijena povratnih karata iznosila je nepunih 36 KM.

U maloj tremi s nestrpljenjem smo isčekivali dolazak ovog famoznog vlaka te uradili par fotki sa i oko željezničkog kolodvora..

Vlak je dolazio i nevjerojatno stigao u stanicu po redu vožnje ali onda tek nastupa gorka istina ove linije.

Ulazak vlaka strani novinarski, djelatnici propratili su bukvalno otvorenih usta, a kako i nebi kad se taj famozni vlak sastojao od lokomotive i vjerovali ili ne dva sasvim različita vagona.Od tog trenutka naša ekipa a i djelatnici stranog tiska doživljavaju u pravom smislu šok i razočarenje.

Osim cijene koja je za ove prostore veoma pristupačna sve ostalo je bilo ispod nivoa. Sreća da ljudi iz stranog tiska nisu morali nazad za Mostar jer vagoni su cijeli dan vjerojatno bili na suncu a u momentu kad je ovaj vlak krenuo za Mostar u kupeima vagona bilo je sigurno preko 60 stupnjeva .

Ekipa našeg portala''preživjela je'' te napravila i foto reportažu kako bi se i sami uvjerili u ovu priču o vlaku na liniji Mostar-Sarajevo-Mostar

HERCEGOVINA.info