Velika humanitarno-prodajna izložba u Klubu Aluminij za žrtve prošlomjesečnih poplava - 26.06.2014

Foto: Vladimir Ladan/Pasija
Vladimir Ladan/Pasija

Cjelokupan prihod od prodaje 25 darovanih umjetnina namijenjen je stradalnicima prošlomjesečnih poplava u Bosni.

Izložba će biti otvorena u utorak, 1. srpnja 2014. godine, u Klubu Aluminij, s početkom u 19 sati, a svoje su radove za ovu nakanu nesebično ustupili akademski kipari Florijan Mićković i Drago Stojaković, akademski slikari Matea Brekalo, Ivana Ćavar, Kristina Ćavar, Tamara Grbavac, Mladen Ivešić, Željko Koren, Ivica Kraljević, Dario Pehar, Boris Pejić, Ivana Radić, Maja Rubinić, Mario Šunjić i Tonin Tarčuki, akademski grafičari Mirjana Drežnjak-Naletilić, Darko Dugandžić, Antonija Gudelj, Andrej Gvozden i Vladimir Ladan, potom pjesnik Dragan Mučibabić i studenti Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Mostaru Olja Pristaš i Dino Surać.

Svečanost otvorenja zamišljena je kao večer upoznavanja javnosti s plemenitom nakanom ovoga pothvata, a izloženi radovi će ostati dostupnima za razgledanje svakim djelatnim danom, u razdoblju od 7 do 20 te subotom od 9 do 14 sati, sve do 11. srpnja. Cjenovni raspon prigodno sniženih umjetnina kreće se od 200 do 1000 KM, a zainteresirani za kupnju trebaju se obratiti gosp. Radoslavu Dodigu ([email protected] ili +387 36 328 916) koji, u ime Caritasa, koordinira postupkom prodaje slika.

Osoblje Galerije i Kluba Aluminij dostupno je za eventualna dodatna pojašnjenja, slike će biti uredno obilježene nazivom i pripadajućim brojkama, na osnovu kojih se potencijalni kupac izjašnjava i, po dogovoru s naznačenom kontakt osobom, novac uplaćuje na žiro račun Caritasa Mostar 3381 0022 0059 7215 kod UniCredit Bank d.d. Mostar, Kardinala Stepinca bb, 88000 Mostar, s naznakom Umjetnici za poplavljene.