FOTO  Uz tradicionalni poslovni domjenak: HT ERONET nastavlja uspješnu transformaciju tvrtke, uz pozitivan trend poslovanja

ht eronet domjenak
Nakon otvaranja 12. MOFF-a, u Ljetnikovcu Radobolja održan je tradicionalni godišnji poslovni domjenak HT ERONET-a, koji je okupio više od 500 gostiju, poslovnih partnera i prijatelja.

Nazočnima se, na početku programa, obratio predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac koji je, između ostaloga, istaknuo:

„Sretan sam što vas večeras ovdje, u prekrasnom ambijentu Ljetnikovca „Radobolja", mogu pozdraviti na tradicionalnom poslovnom prijemu HT ERONET-a uz koji smo, i ove godine, četvrti put zaredom, vezali Mostar film festival, a što je dokaz više kako, kao društveno odgovorno poduzeće, znamo prepoznati sve ono usmjereno obogaćivanju naše zajednice i kulturnog života uopće.

Polako se približavamo kraju još jedne godine. Tako i one poslovne. Sa zadovoljstvom mogu kazati kako HT ERONET nastavlja pozitivan trend poslovanja, uz vrlo uspješnu transformaciju i modernizaciju tvrtke.

Naše poslovno djelovanje, u značajnoj mjeri, rezultat je uloženog visokog znanja, kompetencija i bogatog iskustva te predanog rada zaposlenika, na što smo posebno ponosni.

Naš moto - Digitalna kompanija za digitalno doba", jasno kaže da će HT ERONET ubuduće biti jedan od glavnih aktera i pokretača digitalnih promjena ubrzanog razvoja cijele regije.

S tim u vezi osvrnuo bih se na početak rada 4G mreže i naglasio da su, s naše strane, svi tehnički i drugi preduvjeti ispunjeni, čekamo licenciju za komercijalni rad. To znači - HT Eronet će, u vrlo kratkom razdoblju, svojim korisnicima ponuditi nove usluge temeljene na 4G mreži.

U godini koja polako ostaje za nama, HT ERONET još jednom je pokazao svoju društvenu osjetljivost i odgovornost. Naglasio bih suradnju sa Sveučilištem u Mostaru gdje, sinergijom znanja, kompetencija, izvrsnosti, možemo napraviti nove iskorake i dati obol zajedničkoj digitalnoj budućnosti.

Hvala i svim našim partnerima, vama gospodo, što ste nas prepoznali i poklonili svoje povjerenje."

Tijekom večeri prezentirani su najznačajniji projekti i aktivnosti HT ERONET-a kroz proteklih godinu dana.

Svečanosti je nazočio i predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, kao i brojni predstavnici izvršne, zakonodavne i sudske vlasti s državne i federalne razine, županijski, općinski i gradski čelnici, predstavnici Sveučilišta u Mostaru, kulturnih institucija, medija...

U zabavnom programu nastupile su Mostarske mažoretkinje s efektnom svjetlosnom točkom, Mate Miličević na gitari te tamburaški sastav „Gazde" kao posebni gosti večeri.