Usvojite temeljna znanja o financijama za svoj startup na besplatnom treningu u INTERA TP-u

intera
intera

Iako na početku entuzijastični i uvjereni u vlastiti uspjeh, startup timovi često nailaze na prepreke prouzrokovane neiskustvom ili nedostatkom informacija. Posebno težak izazov na ovom putu često im predstavljaju financije i nepoznavanje osnova financijskog menadžmenta.

S ciljem pružanja potrebnih znanja iz ovog područja, INTERA Tehnološki Park organizira besplatni trening „Financije za startupe" koji će se održati u četvrtak, 15.11.2018. godine s početkom u 10h u prostorijama INTERA TP-a. Na ovom treningu svi će se sudionici upoznati s osnovnim financijskim pojmovima, naučiti kako izračunati točku pokrića, susresti se s različitim vrstama financijskih izvještaja, ali i steći potrebna znanja o poreznom sustavu Bosne i Hercegovine. Svoja znanja iz ovog područja kroz jednodnevni trening sudionicima će prenijeti Goran Dodig, voditelj financija i poslovnog konzaltinga INTERA TP-a.

Za sve sudionike će biti osiguran ručak, prijevoz iz središta grada do prostorija INTERA Tehnološkog Parka te materijali za rad. Broj sudionika je ograničen, a u slučaju velikog broja prijava provest će se selekcija tijekom koje će prednost dobiti postojeći korisnici projekta D4STARTUPS te startup timovi i poduzeća ne starija od 3 godine. Zainteresirani za trening „Financije za startupe" mogu se prijaviti na linku do utorka, 13.11.2018. godine do 12h.

I ovaj trening INTERA Tehnološki Park organizira kroz aktivnost „Dijaspora za startupe" (D4STARTUPS) u okviru projekta „Dijaspora za razvoj (D4D)" koji je projekt Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH.